Vad söker ni?

Vad söker ni?

Just nu arbetar vi en del med att utöka vårt sortiment och eftersom vi själva också arbetar dagligen med hästar så upptäcker man lite då och då att tänk om det fanns något bra just för det och det, tex har vi själva en häst med ganska så känslig hud och vi ville hitta något som var bra för detta samtidigt som vi också fick en del förfrågningar på det från annat håll. För oss har Derma2 och Derma 3 av Solheds produkter varit överlägsna i sommar. Vi har en häst som lätt får skav och det har vi lyckats hålla i schack med Derma 2 serumet. Serumet har också varit bra mot klåda efter bett osv. Våra hästar gå ute mycket och inte någon kliar sig när de kommer in efter att vi dagligen ombesörjt utsatta områden med Derma 2.

Varje år tycker vi det är ett gissel med alla flugor,knott och broms varje sommar och någon slags flugmedel måste man ju ha men samtidigt är det inte alltid så lätt att hitta något som fungerar och samtidigt heller inte är fullproppat med gifter som inte är hälsosamt att få i sig för varken hästar eller människor. Vi har använt Derma 3 Summer Deo spray i sommar och jag måste säga att det fungerat bra även om man måste spreja på varje dag för att hålla skyddet intakt.

Förra sommaren fick vi en inte så trevlig sårskada på en häst som absolut avskyr allt vad bandage heter och plockar av sig dess i tid och otid trots antibitsmörja. Efter vetrinärbesöket då vetrinären bandagerade så fint och tyckte att nu sitter det jättebra tog det ca 30 minuter innan de hängde som en trasa på helt fel ställe, behovet var alltså då att hitta något som skyddade såret från smuts och insekter men utan bandage.
Jag kom att tänka på för några år sedan när jag var till USA att de hade en aluminiumspray som de sprayade på sår för att inte smuts skulle komma in och flugor skulle lägga ägg i såren, hittade tyvärr inget sånt här att köpa så då tog vi själva hem det till vårt sortiment.

Ungefär såhär kan det ju gå till när man upptäcker ett behov av något och det är just det jag efterlyser lite grann nu. Vad behöver ni och vad skulle ni vilja fanns hos oss?

Tänkte passa på och också att nämna att vi har en hel det utrustning till travhästar också som ännu inte hittat ut på webbshopen då det varit en del att stå i IRL men fråga oss gärna om ni letar efter något.

Här är vår mailadress info@euphoriasweden.se

Bomba oss gärna med ideér och förslag på nya produkter eller vad ni har behov av

Vänliga Hälsningar

Malin & Jouni
Euphoria Sweden

2017-08-10
Produkter

Handla

Information